Diete

Dieta de 3 zile – este folosita de catre persoanele care au avut un eveniment sau o masa putin mai exagerata (de exemplu nunta). Aceasta dieta este special creata pentru a elimina apa din organism si pentru a nu ne ingrasa, chiar daca exageram cu mancatul.

afla mai mult

Dieta de 6 zile – este folosita pentru a elimina apa din organism si pentru a slabi cateva kilograme (2-4 kg) intr-un timp foarte scurt. Se poate folosi inainte de un eveniment important, pentru a arata impecabil in rochia/costumul dorit. Aceasta dieta se va gasi in curand si in farmacii, centre de sanatate, clinici de specialitate, etc.

afla mai mult

Dieta de 40 de zile – aceasta dieta se adreseaza persoanelor care necesita eliminarea unui surplus de greutate, intre 5 si 15 kg. Dieta este alcatuita din doua faze: faza intensiva si faza stabilizatoare. Fiecare faza dureaza 20 de zile si pentru fiecare se construieste un regim alimentar zilnic care sa contina alimentele preferate de catre pacient. Aceasta dieta se elibereaza de catre medic, numai in baza unor analize de sange.

afla mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>