Dieta de 3 zile

Dieta Tisanoreica pentru 3 zile sau Tisanoreica de-a doua zi

Dieta de 3 zile Poate fi utilizata dupa zile festive sau de sarbatori, zile in care se fac excese alimentare. Putem sa o denumim “ ironic”, dar obiectiv “ Tisanoreica de-a doua zi”! Medicii si nutritionistii din staff-ul Tisanoreica au pus la punct un plan de utilizare particulara in asociere cu preparatele Tisanoreica si cu o alimentatie hipocalorica, care sa include aminoacizi esentiali, permitandu-ne sa mancam intr-un mod lejer. Programul se desfasoara pe parcursul a 3 zile dupa “greseala alimentara”.
Pe scurt, cu Tisanoreica putem remedia acele zile in care noi chiar nu ne putem spune “NU”!

Ce contine Dieta Tisanoreica pentru 3 zile sau Tisanoreica de-a doua zi

4 preparate Tisanoreica Cappuccino (pulbere)
3 extracte plante Tisanoreica nr. 02_ depurativ de 30 ml (lichid)
3 extracte plante Tisanoreica nr. 21_ slabire de 30 ml (lichid)
3 extracte plante Tisanoreica nr. 13_ tonic de 30 ml (lichid)
1 shaker

Planul de dieta Tisanoreica

Preparatele Tisanoreica, sub forma de pulbere

Preparatele dietei Tisanoreica, sub forma de pulbere, au in compozitie proteine de inalta calitate si extracte din plante pure. Fiecare plic dintr-un preparat alimentar Tisanoreica contine 18 grame de proteine pure si 2.5 grame de extracte din plante uscate.

Preparatele Tisanoreica, sub forma lichida

Sunt extracte din plante medicinale pure, sub forma lichida, care ajuta organismul sa-si mentina cel mai bun echilibru in procesul de pierdere a greutatii. Aceste extracte nu au in compozitie alcool, zahar si conservanti.

Sfaturi alimentare pentru dieta de 3 zile

• In cele 3 zile ale dietei nu trebuie sa consumati carbohidrati, oricare ar fi provenienta lor (din fructe, din paste, din paine, din legume, din cartofi, din alcool, etc).
• Se pot consuma cafea sau ceai neindulcite sau indulcite cu Tisano Sweet (indulcitor).
• Carnea se va consuma preparata doar la gratar, eliminandu-se orice urma de grasime.
• Pentru condimentarea salatelor, sfatul nostru este sa nu folositi ulei in exces, iar daca folositi, folositi doar ulei de masline extravirgin.
• Beti pe parcursul unei zile extractul recomandat si dimineata, pe langa cafea, un pahar de apa plata, la temperature camerei.
• Nu consumati nimic dulce, nici macar fructoza.

Pret: 234 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>