Dieta de 40 zile

Dieta Tisanoreica pentru 40 de zile

Dieta de 40 de zile

Dieta de 40 de zile se adreseaza persoanelor care necesita eliminarea unui surplus de greutate, intre 5 si 15 kg. Dieta este alcatuita din doua faze: faza intensiva si faza stabilizatoare. Fiecare faza dureaza 20 de zile si pentru fiecare se construieste un regim alimentar zilnic care sa contina alimentele preferate de catre pacient.

 

Aceasta dieta se acorda numai dupa un consult preliminar al medicului. Consultatia este gratuita.

Cele 2 faze ale dietei sunt:

1. Prima faza, intensiva (20 zile)_ fara carbohidrati (contine atat preparate sub forma de pulbere, cat si sub forma lichida)

2. A doua faza, de stabilizare (20 zile)_ se reintroduc, treptat carbohidratii (contine atat preparate sub forma de pulbere, cat si sub forma lichida)

Preparatele Tisanoreica, sub forma de pulbere

Preparatele dietei Tisanoreica, sub forma de pulbere, au in compozitie proteine de inalta calitate si extracte din plante pure. Fiecare plic dintr-un preparat alimentar Tisanoreica contine 18 grame de proteine pure si 2.5 grame de extracte din plante uscate.

Preparatele Tisanoreica, sub forma lichida

Sunt extracte din plante medicinale pure, sub forma lichida, care ajuta organismul sa-si mentina cel mai bun echilibru in procesul de pierdere a greutatii. Aceste extracte nu au in compozitie alcool, zahar si conservanti.

Carbohidratii sau glucidele sunt principala sursa de energie a organismului. Sub denumirea de carbohidrati se regasesc glucoza, fructoza, zaharoza, amidonul, fibrele alimentare solubile sau insolubile.
In functie de rapiditatea cu care elibereaza energia, carbohidratii se impart in doua categorii:
• carbohidrati cu asimilare rapida (glucoza, zaharoza), care elibereaza energia imediat;
• carbohidrati cu asimilare lenta (amidonul, fibrele alimentare), care furnizeaza energie organismului treptat.

Zaharurile, amidonul, fibrele, grăunţele, celuloza sunt toate carbohidraţi. Pâinea, pastele, tărâţele, cartofii, orezul, porumbul, grâul, cerealele, fructele şi legumele au în structura lor, în principal, carbohidraţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>